A.Adnan Türkoğlu, hayatını kaybetti

ÇORUM 9 Şubat 2023 10:58
Videoyu Aç A.Adnan Türkoğlu, hayatını kaybetti
A
a

19. Dönem Çorum Milletvekili Mimar Arslan Adnan Türkoğlu, Çorum’un efsane siyasetçilerinden mimar ve iş insanı Arslan Adnan Türkoğlu geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.Cenaze yarın saat 13.30’da Elitpark Hastanesi’nden alınarak Akşemsettin Camii’ne getirilecek, ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Ulumezar’da toprağa verilecek...


Bir süre önce Özel  Elitpark Hastanesi’nde rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Türkoğlu, bu sabah geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

ADNAN TÜRKOĞLU

Mimar, işadamı ve siyasetçi Adnan Türkoğlu 1950 yılında Çorum’da doğdu. Ankara Devlet Mühendislik ve Mimarlık Akademisi Mimarlık Bölümü’nden mezun oldu. Çorum Çimento Sanayii AŞ İnşaat Bakım Şefi, Ata-Karagöz, Çorum Birlik Toprak, Çorum Mobilya, Yupaş Yumurta, Eser-Yem Sanayii Limitet Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı, Özel Sektör Yöneticisi, Serbest Mimar olarak çalıştı. 1991 genel seçimlerinde DYP’den XIX. Dönem Çorum Milletvekili seçilerek TBMM’de yasama çalışmalarına katıldı. Türkoğlu, evli 2 çocuk babasıydı.

'EFSANE SİYASETÇİ ADNAN TÜRKOĞLU' KİTABI YAYINLANDI

Türkoğlu yakın bir zaman önce Burhan Buruk'un kaleme aldığı ve hayatını anlatan 'Efsane Siyasetçi Adnan Türkoğlu' isimli kitabının lansmanını yapmıştı.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam