2018 yılına ilişkin bina ve arazi vergi değerlerinin hesabı yeniden yapıldı

Güncel 15 Kasım 2017 09:12
Videoyu Aç 2018 yılına ilişkin bina ve arazi vergi değerlerinin hesabı yeniden yapıldı
A
a

Başbakan Binali Yıldırım’ın ''Bazı belediyeler emlak vergi değerlerini astronomik artırdılar, yüzde 3 bin. Böyle bir şey yok ki memlekette, bu vatandaşa zulümdür'' diyerek isyan ettiği emlak vergilerine yeni düzen getirildi...

Başbakan Binali yıldırım ’ın ''Bazı belediyeler emlak vergi değerlerini astronomik artırdılar, yüzde 3 bin. Böyle bir şey yok ki memlekette, bu vatandaşa zulümdür'' diyerek isyan ettiği emlak vergilerine yeni düzen getirildi. TBMM’de kabul edilen yeni düzenlemeye göre 2018’e ilişkin bina ve arazi vergi değerlerinin hesabında, 2017 için uygulanan asgari ölçüde arsa ve arazi metrekare birim değerlerinin yüzde 50 fazlası esas alınacak.

YÜZDE 50’Yİ GEÇEMEYECEK

Düzenleme torba tasarı kapsamında kabul edildi. Buna göre, 2017’de 2018 için takdir edilen asgari ölçüde, arsa ve arazi metrekare birim değerlerinin 2017 için uygulanan birim değerlerinin yüzde 50’sinden fazlasını aşması durumunda, 2018 yılına ilişkin bina ve arazi vergi değerlerinin hesabında, 2017 yılı için uygulanan asgari ölçüde arsa ve arazi metrekare birim değerlerinin yüzde 50 fazlası esas alınacak.

Kaynak : Yeni akit Gazetesi
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam