1 Nisan’da davul zurna ile belediyeye geliyorlar

Güncel 7 Şubat 2024 22:45
Videoyu Aç 1 Nisan’da davul zurna ile belediyeye geliyorlar
A
a

CHP, Çorum Belediye Başkan Adayı Mimar Hasan Levent Çöphüseyinoğlu’nu kamuoyuna tanıtırken, 1 Nisan'da davullu-zurnalı belediye başkanlığını kazanacaklarını iddia etti.



Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Mimar Hasan Levent Çöphüseyinoğlu’nu kamuoyuna tanıtmak ve seçimlere ilişkin projelerini paylaşmak amacıyla geniş kapsamlı bir toplantı düzenledi.400 kişilik Devlet Tiyatro Salonu’nu aday tanıtım toplantısında tamamen dolarken, CHP Ankara Milletvekili ve PM Üyesi Av. Umut Akdoğan ile Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız’ın da katıldığı tanıtım coşkulu geçti.

SAYGI DURUŞU VE İSTİKLAL MARŞI

CHP İl Gençlik Kolları Başkan Vekili Arzum Meryem Akdoğan’ın sunumunda gerçekleştirilen toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.6 Şubat depreminde hayatını kaybedenler ise sinevizyon gösterisi ile anıldı.

TEK TEK KÜRSÜYE ÇIKTILAR

Toplantıda sırasıyla; CHP Merkez İlçe Başkanı Av. Utku Ulaş Taşar, Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, Ankara Milletvekili PM Üyesi Umut Akdoğan, İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz ve Belediye Başkan Adayı Mimar Hasan Levent Çöphüseyinoğlu birer konuşma yaptı.Belediye Başkan Adayı Çöphüseyinoğlu, özgeçmişi hakkında kısa bir bilgi verdikten sonra belediye başkanı seçilmesi halinde hayata geçireceği bazı projeleri, yönetim anlayışını ve öncelik vereceği uygulamaları paylaştı.

CHP’Lİ AKDOĞAN’DAN İDDİALI SÖZLER

CHP Ankara Milletvekili Parti Meclisi Üyesi Umut Akdoğan ise Çorum’un yerel seçimleri çok rahat alabileceğini dile getirerek, partililerin birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesini istedi. Akdoğan, “Adayımız sadece Hasan Levent Çöphüseyinoğlu değil. Hepiniz birer adaysınız. Gelin hep birlikte bu seçimi alalım, 1 Nisan’da da hep birlikte kutlayalım” dedi.
Ankara’da bazı seçim bölgelerinden örnekler veren Aydoğan, bir seçim bölgesinde MHP’nin aldığı oyun etkisiyle belediyeyi CHP’nin kazandığını belirterek, sosyal demokrat belediyelerin kazandıkları noktalarda her dönem oy oranını yükselttiğine dikkat çekti.

‘1 NİSAN’DA ÇORUM’DA DAVULLU
ZURNALI KUTLAMA YAPACAĞIZ’


Akdoğan, Ankara’dan gelirken Çorum anketine baktığını, sonuçların CHP’nin Çorum’da Belediye Başkanlığını kazandıracak düzeye geldiğini iddia ederek, “1 Nisan’da Çorum’da belediye önünde davul-zurna eşliğinde kutlama yapacağız.” diye konuştu.
‘Ben 1 Nisan’da Çorum’da olacağım. Belediyenin önünde davullu zurnalı kutlama yapacağız ve Çorum’u sosyal-demokrat belediyecilik anlayışıyla buluşturacağız.’ diyen Akdoğan;  “2004 yılından bu yanan Cumhuriyet Halk Partili belediyeleri takip ediyorum. Şöyle bir gerçeklik var; bir yerde Cumhuriyet Halk Partisi belediyeyi kazanıyorsa orada biz belediyeyi bir daha kolay kolay kaybetmiyoruz. Çünkü bizim belediyecilik anlayışımız halkla en iyi şekilde buluşan, en iyi şekilde kucaklaşan, en iyi şekilde kenetlenen belediyecilik anlayışımız var. Güç bela aldığımız yerlerde artık ittifaka yada oy bölünmesine gerek kalmaksızın oralarda başarılı oluyoruz. Yani belediyeyi kazanmaya yakın olduğumuz Çorum’da başarırda bu belediyeyi alırsanız Çorum Belediyesi’ni ebedi sosyal, demokratların yöneteceğine emin olun. Mesele bizim halkçı belediyecilik anlayışımızdan o beldenin, ilçenin ve ilin mutlu olması.


KIRGINLIKLARI BİR KENARA BIRAKALIM

CHP Milletvekili Mehmet Tahtasız da, Çorum’da belediye başkanlığı seçimlerini kazanma azmi ve gayretinde olduklarını, bu konuda partililerin kırgınlıklarını bir kenara bırakarak tek vücut olması gerektiğini vurguladı.
CHP İl Başkanı Dinçer Solmaz da, mevcut iktidarın yaptıkları ve yapmadıkları ile genel-geçer ilkeleri ne hale getirdiğinin açıkça görüldüğünü ileri sürdü.

49 PROJEDEN BAZILARINI AÇIKLADI

Öte yandan Çorum Belediye Başkan Adayı Mimar Hasan Levent Çöphüseyinoğlu'nun Çorum için 49 ayrı projes hazırladığı öğrenilirken, toplantıda konuşan Çöphüseyinoğlu, CHP’nin belediye başkanlığını devralma vaktinin artık geldiğini vurguladı.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam