1 Haftadır aranıyordu cesedi bulundu!

ÇORUM 28 Aralık 2023 15:23
Videoyu Aç 1 Haftadır aranıyordu cesedi bulundu!
A
a

Çorum'un Alaca ilçesinde ikamet eden ve kendisinden 1 haftadır haber alınamayan üniversite öğrencisi Serdar Cihan'ın cesedi bulundu.

Çorum'un Alaca ilçesinde ikamet eden ve kendisinden 1 haftadır haber alınamayan üniversite öğrencisi Serdar Cihan'ın cesedi Değirmenönü köyü kırsalında bulundu...

HUKUK ÖĞRENCİSİ, ALACA’DA YAŞIYORDU

Alaca ilçesinde ikamet ettiği evden 21 Aralık günü ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Serdar Cihan(36) adlı üniversite öğrencisi için Polis, jandarma ve AFAD ekipleri tarafından arama çalışması başlatılmıştı. Bir haftadır kayıp olan Ankara Hukuk Fakültesi öğrencisi Serdar Cihan'dan haber alamayan yakınları, 112 Acil servis merkezini arayarak yardım istemiş, yapılan ihbar üzerine polis, jandarma ve AFAD ekipleri arama çalışması başlatmıştı.

İKİ AYRI BARAJ SUYUSUNDA ARANDI

Yapılan çalışmalar sonucunda, Serdar Cihan'ın cep telefonundan en son Evci ve Koçhisar barajından sinyal alındığı belirlenince arama çalışmalarını bu bölgede yoğunlaştırıldı. AFAD'a bağlı su altı arama kurtarma ekiplerinin baraj gölünde iki gündür süren çalışmalarda kayıp gence ait herhangi bir bulguya ulaşılamadı.

BİR ÇİFTÇİ ARAZİDE CESETLE KARŞILAŞTI

Bugün öğle saatlerinde Alaca'ya bağlı Değirmenönü köyünden çalışmak için tarlasına giden bir çiftçi, kırsal arazide bir cesetle karşılaştı. Yapılan ihbar üzerine cesedin bulunduğu Değirmenönü kırsalına giden ekipler bulunan cesedin bir haftadır aranan Üniversite öğrencisi olabileceğini değerlendirerek yakınlarına haber verdiler. Olay yerine gelen Serdar Cihan'ın kız kardeşi cesedi teşhis etti. Üniversite öğrencisinin cesedi jandarma olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Alaca Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili olarak başlatılan çok yönlü soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam