"Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" Yarışması Birincilik Ödül Töreni

ÇORUM 5 Ekim 2020 17:03
Videoyu Aç "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" Yarışması Birincilik Ödül Töreni
A
a

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti iş birliğinde, öğrencilerin bağımlılık konularına duyarlılığını artırmak, yeteneklerini teşvik etmek ve başarılı bulunan eserleri ödüllendirmek amacıyla gerçekleştirilen 'Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek' konulu yarışmada dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.Lise öğrencileri arasında Zeynep İrem NUMAN birinci oldu...


Zeynep İrem NUMAN

İl Milli Eğitim Müdürü YAKUP SARI, "düzenlenen bu yarışma ile çocuklarımızın ve gençlerimizin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli bir şekilde yetişmelerini ve kötü alışkanlıkların olumsuz ve yıkıcı etkilerini kavramalarını sağlayarak daha güvenli ve sağlıklı bir hayat sürmelerine katkıda bulunacaktır. Yeni neslin bağımlılıkla ilgili bilinç düzeylerini arttırmayı amaçlamak için bu tür yarışmaların yapıldığını belirterek, öğrencilerimizin başarısında katkısı bulunan öğretmenlerimize, ailelerine, emeği geçenlere ve yarışmaya katılan tüm öğrencilere teşekkür etti".

Görsel Kategorisinde Birinci olan öğrencileri 


Çorum'da İlkokullar arasında Sungurlu Yavuz Selim İlkokulu öğrencisi Mehmet Batu BALLI, Ortaokullar arasında Merkez Şehit Mustafa Avcu İmam Hatip  Ortaokulu öğrencisi Ahmet Furkan YILMAZ ve Lise öğrencileri arasında Merkez Atatürk Anadolu Lisesi öğrencisi Zeynep İrem NUMAN.

Edebi Kategorisinde Birinci olan öğrencileri
İlkokullar arasında İskilip Ebussuud Efendi İlkokulu öğrencisi Mehmet Akif DUMAN, Ortaokullar arasında Merkez Suheybi Rumi İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi İrem TÖREMİŞ, Liseler arasında Sungurlu Şehit Ali Alıtkan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Saliha KALINSAZLIOĞLU.

 
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam