Çomar Barajı hayalinizdeki gibi oluyor

ÇORUM 14 Temmuz 2023 22:19
Videoyu Aç Çomar Barajı hayalinizdeki gibi oluyor
A
a

Çorum Barajı hayalinizdeki gibi oluyor’ iddiasıyla çalışmalara başlayan Çorum Belediyesi, göl çevresinde kapsamlı çevre düzenlemesi yaptı. Baraj çevresi yenilenerek güzelleştirildi. Yeni kameriye, oturma grupları, barbeküler, yeni bisiklet ve yürüyüş yolları, yeni aktivite ve otopark alanları oluşturulurken, Seyir alanının önlerine farklı türlerde ağaçlar dikildi...

Çorum belediyesi’nin kent merkezinin önemli mesire alanı Çomar Barajı  çevresinde başlattığı modernizasyon çalışmaları tamamlandı. Baraj bugün düzenlenen törenle açıldı. Açılışa Vali Mustafa Çiftçi, AK Parti İl Başkanı Murat Günay, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Bektaş, başkan yardımcıları, birim müdürleri, mahalle muhtarları katıldı.

BARAJ ÇEVRESİNE NELER YAPILDI?

‘Çorum Barajı hayalinizdeki gibi oluyor’ iddiasıyla çalışmalara başlayan Çorum Belediyesi, göl çevresinde kapsamlı çevre düzenlemesi yaptı. Baraj çevresi yenilenerek güzelleştirildi. Yeni kameriye, oturma grupları, barbeküler, yeni bisiklet ve yürüyüş yolları, yeni aktivite ve otopark alanları oluşturulurken, Seyir alanının önlerine farklı türlerde ağaçlar dikildi. Güvenlik görevlileri ve kontrollü giriş-çıkış noktaları ihdas edildi.

GÜVENLİK PERSONELİ OLAN  MESİRE ALANI

Cazibe merkezi haline geleceği belirtilen baraja girişlerde güvenliğin sağlanacağı, belirli saatlerde baraja giriş izni verileceği, alkol tüketimine izin verilmeyeceği açıklandı. Çorumlular’ın aileleri ile huzur içinde piknik yapmaları belediyenin güvencesinde gerçekleşecek. Baraj çevresinde fidanlık olarak bilinen alan lavanta bahçesine dönüştürüldü.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam