Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden Fevziye Kayış son yolculuğuna uğurlandı

ÇORUM 19 Şubat 2016 16:56
Videoyu Aç Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden Fevziye Kayış  son yolculuğuna uğurlandı
Çorum'da Asayiş ve Güvenlik Toplantısı Yapıldı!...
A
a

Ankara’daki bombalı terör saldırısında yaşamını yitiren sivil memur 42 yaşındaki Fevziye Kayış'ın cenazesi helallik alınmak üzere Yeşilyurt 1.sokakta Yusufbey Apartmanında oturan baba ve anne evine getirildi ve burada helallik istendi . Sonra kayın pederi İsmet Kayış ve Layika Kayıştan helallik alındı. İrem Kayış'ın feryadı yürekleri sızlattı.

Ankara'da, askeri servis araçlarına yönelik bombalı saldırıda hayatını kaybedenler arasında yer alan  Milli Savunma  Bakanlığında Sağlık Dairesinde uzman olarak görev yapan Fevziye Kayış, son yolculuğuna uğurlandı.
21 yаşındаki ünivеrsitе öğrеncisi İrеm Kаyış vе10 yаşındаki Alpеr Kаyış gözyаşlаrınа bоğuldu. Fеvziyе Kаyış'ın cеnаzеsi bаbаеvindе yаpılаn duаnın аrdındаn cеnаzе аrаcı ilе Ulu Cаmiyе götürüldü. 

Fevziye Kayış için Ulu Cami'de düzenlenen cenaze törenine Valisi  Ahmet Kara  CHP Çorum Milletvekili  ve TBMM İdare Amiri Tufan Köse, Ak Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan Garnizon Komutanı J. Kd. Alb. Ahmet Çelik, Ak Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu,Emniyet Müdürü Murat Kolcu,Ak PArti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç,üst düzey askeri ve Polis  yetkililer ile vatandaşlar katıldı. Kayış, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.



Detay ve Video haber az sonra

 
Çorum'da Asayiş ve Güvenlik Toplantısı Yapıldı!...
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam