Ziraat Kupası yarı final maçı FB-TS karşılaşıyor

Kategori: Asayiş haber - Tarih: 16 Haziran 2020 19:46
Ziraat Kupası yarı final maçı FB-TS karşılaşıyor

Trabzonspor, Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup ederek Türkiye Kupası’nda finale çıkan taraf oldu. Bordo-mavililerin gollerini Sörloth ve Novak atarken, sarı-lacivertlilerin tek golünü ise Deniz Türüç kaydetti...


 

Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fenerbahçe ile Trabzonspor karşı karşıya geldi.

Ülker Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi konuk ekip Trabzonspor, 3-1'lik skorla kazandı ve ilk maçı 2-1'lik skorla kazanan bordo mavililer, kupada finale yükselen taraf oldu.

Trabzonspor, 6. dakikada Alexander Sörloth ile 1-0 öne geçti. Fenerbahçe, 42. dakikada Deniz Türüç ile skoru eşitledi. Ancak Sörloth, 83. dakikada bir kez daha sahneye çıktı. Filip Novak ise 90+4. dakikada maçın skorunu belirledi.

EMRE BELÖZOĞLU KIRMIZI KART GÖRDÜ

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu, 24. dakikada yedek kulübesinde kırmızı kart görerek hakem Cüneyt Çakır tarafından oyundan ihraç edildi.

Trabzonspor'un kupa finalindeki rakibi Aytemiz Alanyaspor ile Fraport-TAV Antalyaspor arasındaki rövanş maçının ardından belli olacak. Bu eşlemede ilk maçı Alanyaspor, deplasmanda 1-0'lık skorla kazanmıştı.

Kupa finali, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.

23 YIL SONRA KAZANDI

Öte yandan Trabzonspor, bu skorla 23 yıl sonra deplasmanda Fenerbahçe'yi mağluğ etmiş oldu.





Fenerbahçe'nin ilk 11'i

Altay, Dirar, Serdar, Falette, Hasan Ali, Gustavo, Tolga, Zajc, Deniz, Rodrigues, Muriqi

Trabzonspor'un 11'i

Uğurcan, Pereira, Hosseini, Campi, Novak, Abdulkadir Parmak, Ndiaye, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Ekuban, Sörloth

Rövanş maçında Fenerbahçe, Kadıköy'de Trabzonspor'u konuk edecek. Maçın başlamasına kısa süre kala iki takımın mücadeleye çıkacağı 11'ler netleşmeye başladı. Yarı final ilk maçında Trabzonspor sahasında 2-1'lik skorla avantajı cebine koyan taraf olmuştu. Süper Lig'de beklentinin bu sezon uzağında kalan Fenerbahçe, Trabzonspor'u kupada saf dışı bırakıp finale yükselmenin hesaplarını yapıyor. Maçın başlamasına kısa bir süre kala taraftarlar maç bu akşam saat 20:45'te , ATV'de  yayınlanacak sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte merak edilen soruların yanıtları.

FENERBAHÇE NASIL TUR ATLAR?

Fenerbahçe 2 ve üstü farklı galibiyetler ve 1-0'lık sonuç halinde tur atlayan taraf olacak

TRABZONSPOR NASIL TUR ATLAR?

Trabzonspor her türtlü beraberlik ve galibiyet neticesinde tur atlayan taraf olurken maçın 2-1'lik Fenerbahçe üstünlüğü ile sona ermesi halinde maç uzatmalara gidecek.

İki cezalı var

Sarı-lacivertliler, Trabzonspor karşısına 2 futbolcusundan yoksun çıkacak. Süper Lig’de oynanan Kayserispor maçında kırmızı kart gören Ozan Tufan cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Uzun süredir sakatlığı bulunan Max Kruse de Trabzonspor karşısında mücadele edemeyecek. Sakatlığını atlatan Vedat Muriç, ilk 11’de forma giyecek. Bordo-mavili ekipte ise kırmızı kart cezalısı Guilherme takımını bu maçta yalnız bırakacak.



Detaylar gelecek..

Kaynak : www.hitittv.net

https://www.hitittv.net/haberprint/ziraat-kupasi-yari-final-maci-fb-ts-karsilasiyor-62959.html