Veli Paşa Kahvecisi törenle açıldı

Kategori: ÇORUM - Tarih: 29 Eylül 2022 12:02
Veli Paşa Kahvecisi törenle açıldı

Çorum Belediyesi’nin Velipaşa Hanı içerisinde bir süredir hizmet verdiği Veli Paşa Kahvecisi törenle açıldı.Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim AŞGIN, Velipaşa Kahvecisi ile birlikte kentte 6’ıncı sosyal tesisi hizmete sunduklarını söyledi...





ÇORUMLULAR SOSYAL TESİSLERİN
HİZMETLERİNDEN ÇOK MEMNUN

Çorum Belediyesi’nin Velipaşa Hanı içerisinde bir süredir hizmet verdiği Veli Paşa Kahvecisi törenle açıldı.
Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim AŞGIN, Velipaşa Kahvecisi ile birlikte kentte 6’ıncı sosyal tesisi hizmete sunduklarını söyledi.
SOSYAL TESİSLER ÇORUMLULARIN
EN GÖZDE MARKA MEKANLARI OLDU

Millet Bahçesi Sosyal Tesisleri, Pir Baba Sosyal Tesisleri, Meydan Sosyal Tesisleri, Çoruminia Sosyal Tesisleri ve Güngörmüşler Konağı ile uygun fiyata kaliteli hizmet sunduklarını hatırlatan Aşgın, “Sosyal Tesislerimizin yanı sıra gençlerimizin uygun fiyata kaliteli zaman geçirebilecekleri dünya markası kahveleri geride bırakacak lezzete sahip Veli Paşa Kahvecisi’ni hizmete sunduk.
NEZİH, OTANTİK ORTAM, UYGUN FİYAT
Kahve alışkanlıklarınızı değiştirmeye geliyoruz sloganıyla hizmet verecek Veli Paşa Kahvecisi’nin zengin menü içeriğinde geleneksel ve yöresel lezzetler de yer alıyor. Kendine özgü sunumu ve uygun fiyatlı menüleriyle tüm hemşehrilerimizi Veli Paşa Kahvecisi’ne bekliyoruz. Veli Paşa Kahvecisi nezih, otantik ortamı ve enfes lezzetleri ile misafirlerini bekliyor. Hayırlı olsun.” dedi.


#Çorum
#VeliPaşaKahvecisi
#hitittvnet
#Corum





 
Kaynak : www.hitittv.net

https://www.hitittv.net/haberprint/veli-pasa-kahvecisi-torenle-acildi-76697.html