TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu Çorum’da

Kategori: ÇORUM - Tarih: 6 Nisan 2021 08:22
TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu  Çorum’da

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkanı Enes Eminoğlu, Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı İbrahim Beşinci, Genel Başkan Yardımcısı Kariyer Yönetimi Başkanı Emrah Özgül ve Teşkilat Bölge Sorumlusu Osman Faruk Demirli ile birlikte Çorum ziyaretini gerçekleştirdi...

TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu Çorum’da
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkanı Enes Eminoğlu, beraberinde Genel Başkan Yardımcıları İbrahim Beşinci ve Emrah Özgül, İç Anadolu Bölge Sorumlusu Osman Faruk Demirli ile birlikte Çorum’a geldi. TÜGVA Genel Merkez yöneticileri Çorum TÜGVA İl Temsilcisi Enes Kayabaşı ile birlikte Valimiz Mustafa Çiftçi’ye nezaket ziyaretinde bulundu. Genel Başkan Enes Eminoğlu, Turgut Özal Konferans Salonu'nda Çorum il temsilciliğinin teşkilat buluşmasına katıldı. Toplantıda Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat hazır bulundu. TÜGVA yöneticileri Hitit Üniversitesi’nde Eğitime Destek Platformu'nun düzenlediği programa katıldı. Üniversitede gerçekleşen programda AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, yer alırken, vakıf yönetiminin Rektör Ali Osman Öztürk ile ayrıca bir araya geldi.

Türkiye Gençlik Vakfı Genel Başkanı Enes Eminoğlu, Çorum’da gençlerle buluştu.

TÜGVA Çorum İl Temsilciliği’nin teşkilat buluşmaları toplantısına katılan Enes Eminoğlu, Türkiye’nin tarihi bir sürecin içerisinden geçtiğini belirterek gençlere mesaj verdi...
 

TÜGVA Çorum İl Temsilciliği’nin teşkilat buluşmaları toplantısı TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu’nun katılımıyla Turgut Özal Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya TÜGVA üyelerinin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat da katıldı.

Toplantıda konuşan TÜGVA Çorum İl Temsilcisi Enes Kayabaşı, “Çorum teşkilatı olarak yaklaşık bir yılı aşkın süredir yaptığımız çalışmalarla dolu dizgin yolumuza devam ediyoruz.” dedi.  Bilinçli ve donanımlı bir teşkilat oluşturmak için çaba gösterdiklerini dile getiren Kayabaşı, mili ve manevi değerlerine önem veren, çağın şartlarına ayak uyduran, kutsal değerleri için bir adım geri durmayan bir gençlik oluşturmak için mücadele ettiklerini söyledi.
 



 

TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu da gençlere mesaj verdi. Türkiye Gençlik Vakfı olarak 2021 yılının Ayasofya’nın Fethi ve Fatih yılı olarak ilan ettiklerini belirten Eminoğlu, kulu bir yolculuğun içerisindeyiz” dedi.  Türkiye’nin kabuğunu aştığını ve bulunduğu coğrafyada söz sahibi olduğunu dile getiren Eminoğlu, “Tarihi bir sürecin içerisinden geçiyoruz. Tarihe altın harflerle yazılan bir döneme şahitlik ediyoruz. Bu dönemde daha fazla gayret etmeliyiz. Yapacağımız çalışmaların dünyanın  bütün mazlum ülkelerine etki edeceğini unutmayalım. Canla, başla, aşkla ve heyecanla gayret ederek bu çalışmanın içerisinde olacağız.” dedi.

Türkiye Gençlik Vakfı Genel Başkanı Enes Eminoğlu ayrıca Eğitime Destek Platformunun düzenlediği toplantıya katıldı.

Çorum Meslek Yüksek Okulu Ethem Erkoç Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıda konuşan Enes Eminoğlu Türkiye Gençlik Vakfı’nın faaliyetleri hakkında bilgiler vererek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Toplantı hediye takdimi ile sona erdi.

 


 
Kaynak : www.hitittv.net

https://www.hitittv.net/haberprint/tugva-genel-baskani-enes-eminoglu--corum-da-64474.html