Resmi Gazete’de yayınlanan ilk OHAL kararnamesiyle FETÖ’nün Çorum’daki tüm okul, yurt, dernek ve sendikalarının tamamı kapatıldı.

Kategori: ÇORUM - Tarih: 23 Temmuz 2016 16:23
Resmi Gazete’de yayınlanan ilk OHAL kararnamesiyle FETÖ’nün Çorum’daki tüm okul, yurt, dernek ve sendikalarının tamamı kapatıldı.

İŞTE ÇORUM’DA KAPATILAN FETÖ BAĞLANTILI KURUMLAR

Olağanüstü Hal Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararname çerçevesinde Fethullahçı Terör Örgütü’yle (FETÖ) ilişkili olduğu gerekçesiyle Çorum’daki dernek, sendika, vakıf, yurt ve okulların kapısına kilit vuruldu.

Çorum’da daha önceden Samanyolu Koleji olarak eğitim yapan ve daha sonradan adını İlkadım Eğitim Kurumları olarak değiştiren okullar kapatıldı. Okulların yanı sıra Çorum Aktif Çalışanlar derneği, Hitit Sanayiciler ve İş Adamları Derneği, Çorum Eğitim Sevenler Derneği, Nefes Alevi Bektaşi Kültür ve Eğitim Derneği kapatıldı. Öte yandan Cihan-Sen’e bağlı bütün sendikalar da kapatıldı.

Kaynak : www.hitittv.com

https://www.hitittv.net/haberprint/resmi-gazete-de-yayinlanan-ilk-ohal-kararnamesiyle-feto-nun-corum-daki-tum-okul--yurt--dernek-ve-sendikalarinin-tamami-kapatildi--21846.html