Ramazan Ayı Dolayısıyla Belediye Sosyal Tesislere Düzenleme

Kategori: ÇORUM - Tarih: 17 Şubat 2026 21:05
Ramazan Ayı Dolayısıyla Belediye Sosyal Tesislere Düzenleme

Çorum Belediyesi, Ramazan ayı nedeniyle sosyal tesislerin çalışma saatlerinde düzenlemeye gitti. Bazı tesisler iftar sonrası hizmet verecek, bazıları ise Ramazan boyunca kapalı olacak.

🟥 ÇORUM BELEDİYESİ SOSYAL
TESİSLERİNDE RAMAZAN DÜZENLEMESİ

Ramazan ayı dolayısıyla Çorum Belediyesi’ne bağlı sosyal tesislerin çalışma saatlerinde düzenlemeye gidildi. Çorum halkının yoğun ilgi gösterdiği tesislerde bazı işletmeler geçici olarak kapatılırken, bazıları ise iftar sonrası hizmet vermeye devam edecek.

Belediye iştiraki BELTUR A.Ş.’den yapılan açıklamaya göre, Ramazan ayı boyunca Millet Bahçesi Sosyal Tesisleri, Meydan Sosyal Tesisleri, Pir Baba Sosyal Tesisleri ile Velipaşa Hanı ve Bedesten Velipaşa Kahvecisi iftarın ardından vatandaşlara açık olacak.

Emekliler Lokali ise Ramazan süresince 11.00 – 18.00 saatleri arasında hizmet verecek.

Öte yandan Velipaşa Hanı Yöresel Çorum Mutfağı Restoranı, Bedesten Mutfak, Kerebi Gazi Sosyal Tesisleri, Gülnuş Banu Sultan Kadınlar Lokali ve Güngörmüşler Sosyal Tesisleri Ramazan ayı boyunca kapalı olacak.

🟥 VATANDAŞ YOĞUNLUĞU VE TASARRUF ETKİLİ OLDU

Çorum yerel basınında yer alan değerlendirmelere göre, düzenlemenin Ramazan ayında değişen yaşam temposu, iftar saatlerine yoğunlaşan talep ve işletme verimliliği dikkate alınarak yapıldığı belirtiliyor.

Belediye kaynakları, vatandaşların özellikle iftar sonrası sosyal alanlara yöneldiğini, bu nedenle hizmet planlamasının da bu doğrultuda yeniden şekillendirildiğini ifade etti.

Kaynak : www.hitittv.net

https://www.hitittv.net/haberprint/ramazan-ayi-dolayisiyla-belediye-sosyal-tesislere-duzenleme-141242.html