O Maskeyi istediğiniz yere takabilirsiniz!

Kategori: Asayiş haber - Tarih: 18 Ağustos 2020 13:27
 O Maskeyi istediğiniz yere takabilirsiniz!

Babasını koronavirüs nedeniyle kaybeden doktor Halit Yücel, maske takmayanlara, 'Şu saatten sonra o maskeyi istediğiniz yere takabilirsiniz' sözleriyle büyük bir tepki gösterdi...

 

BB184EmY

Pandemi sürecinde son iki ay bazen koronavirüs polikliniğinde çalıştığını ve kendisiyle ailesindeki herkesin koronavirüs testinin pozitif çıktığını 4 Ağustos'ta açıklayan doktor Halit Yücel, babasının yoğun bakım ünitesinde, kendisinin ve diğer aile üyelerinin serviste tedaviye alındığını belirtip, maske takılması ile ilgili uyarıda bulundu.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca da Yücel'in paylaşımını sosyal medya hesabından 'Yaşayandan Uyarılar' başlığıyla paylaşmıştı. Yücel, 6 Ağustos günü de Bakan Koca'yı etiketlediği paylaşımla babası için immun plazma aradığını belirtti.

​Yücel dün yaptığı paylaşımla babasını koronavirüs nedeniyle kaybettiğini açıkladı ve maske takmayanlara isyanda bulundu:

"Şu saatten sonra maskeyi istediğiniz yere takabilirsiniz. Gece gündüz çalışıp beni yetiştiren insanı, babamı kendi ellerimle toprağa verdim az önce. Mesleğimin ilk yılında, salgın hastalık yüzünden canımın üstüne toprak attım az önce."

Kaynak : www.hitittv.net

https://www.hitittv.net/haberprint/o-maskeyi-istediginiz-yere-takabilirsiniz--63279.html