MUHARREM İNCE'NİN AĞZINI BOZDUĞU AN

Kategori: Politika - Tarih: 15 Ağustos 2013 10:01

CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce Ak Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan'a ağır hakaretlerde bulundu.

Yalova CHP Milletvekili Muharrem İnceYalova AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan'ın 13 Ağustos'ta yaptığı basın toplantısında "Yalova CHP MilletvekiliMuharrem İnce'nin işi, Ramazan da davul çalıp, bayramda oynamaktır" şeklindeki çıkışına çok sert sözlerle yanıt verdi.

"MUSTAFA ŞEREFSİZLİK YAPMA"

Düzenlediği basın toplantısında ilk kez böyle bir açıklama yaptığının altını çizen İnce,"Mustafa şerefsizlik yapma. Adam ol Mustafa. Pehlivan'ın yaptığı açıklama terbiyesizce. Ben köyün gençlerine davul çalıyorum, ben de onları onure ediyordum. Onlarla konuşup, sohbet ediyorum. Bana bahşiş topla diyor. Kimsin lan sen, sonrada yavşak yavşak selam verir, gelir konuşur. Böyle bir açıklama olmaz, bir siyasetçiye yakışmaz bu sözler. Ben siyasetçi olmasam, bunu perişan ederim. Adam ol, terbiyeli ol. Sana boşuna demediler sana Adam Ol Mustafa diye. Söyleyeyim bu adam olmaz" dedi.

 
Haber: Muharrem İnce'den AK Partili Başkana Ağır Sözler
 
Kaynak : www.hitittv.com

https://www.hitittv.net/haberprint/muharrem_ince_nin_agzini_bozdugu_an.html-4567.html