Mikro MBA Sertifikaları Dağıtıldı

Kategori: ÇORUM - Tarih: 31 Mart 2018 19:07
Mikro MBA Sertifikaları Dağıtıldı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği ( MÜSİAD) , Hitit Üniversitesi ve KOSGEB işbirliği ile ortaklaşa ‘MİCRO MBA’ eğitim programı düzenlendi.

Eğitim kapsamında MÜSİAD Yöneticiler için Muhasebe, Proje Kaynakları ve Proje Döngüsü, Yöneticiler için Muhasebe, Katılım Bankacılığı ve uygulamaları, İnsan Kaynakları, Finansal Yönetim, İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku, Stok Yönetimi, Türkiye ve Dünya Ekonomisi, Vergi Mevzuatı, Pazarlama Yönetimi, Yönetim Organizasyon ve Finansal Tabloları Okuma ve anlama konuları hakkında eğitim verildi.

Hititsem, MÜSİAD ve KOSGEB işbirliği ile ortaklaşa düzenlenen eğitim programı kapsamında MÜSİAD Üyesi 15 iş adamına Yöneticiler için Muhasebe, Proje Kaynakları ve Proje Döngüsü, Yöneticiler için Muhasebe, Katılım Bankacılığı ve uygulamaları, İnsan Kaynakları, Finansal Yönetim, İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku, Stok Yönetimi, Türkiye ve Dünya Ekonomisi, Vergi Mevzuatı, Pazarlama Yönetimi, Yönetim Organizasyon ve Finansal Tablo Okuma ve Anlama konularında 10 hafta süren 180 saatlik eğitim programı düzenlendi. Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN ve Öğretim Üyelerinin katıldığı sertifika töreninde MİCRO MBA programını başarı ile tamamlayan MÜSİAD üyelerine sertifikaları verildi.

Sanayicimizin yanındayız

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN düzenlenen sertifika töreninde yaptığı konuşmada üniversite olarak her zaman sanayicinin yanındayız mesajını verdi.

Rektör ALKAN; “ Sanayi ve üniversite iş birliği konusunda İstanbul, Ankara, Gaziantep ve İzmir lider sınıfında iken Hitit Üniversitesi olarak lideri takip eden sınıfta yer alıyoruz. MÜSİAD üyesi iş adamlarımızla ortaklaşa düzenlediğimiz eğitimde 15 MÜSİAD üyesi iş adamımıza sertifikalarını teslim ettik. Ben bu eğitimin faydalı geçtiğine inanıyorum. Üniversitemiz önceden olduğu gibi her zaman sanayicimizin yanındadır. MÜSİAD Başkanı Mücahid Ahmed KÖKSAL’ a bu programın gerçekleşmesinden dolayı göstermiş olduğu ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ederim” dedi.

Sanayicimiz her zaman Üniversitenin yanındadır.

MÜSİAD Çorum Şubesi Başkanı Mücahid Ahmed Köksal, faydalı bir eğitim programını başarıyla gerçekleştirdiklerini ifade ederek projeye destek olan herkese teşekkür etti. Köksal; ‘’Üyelerimize yönelik iş hayatlarında fayda getirecek olan konularda Üniversitemiz ve KOSGEB’in de desteği ile güzel bir eğitim programını gerçekleştirmiş olduk. Konuyu Rektörümüze ilettiğimizde memnuniyetle karşıladı ve her türlü desteğe açık olduklarını ifade etti. Kısa zamanda da MİCRO MBA eğitimimizi başlattık, çok yararlı bir eğitim oldu. Bu anlamda Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN’ a, Öğretim Üyelerine ve KOSGEB Uzmanlarımıza teşekkür ederiz. Başarılı geçen programın ardından 15 MÜSİAD üyemiz sertifikalarını Rektörümüzün elinden aldılar. Programa eksiksiz katılım sağlayan MÜSİAD Üyelerimizi de kutluyorum. Şunu da özellikle belirtmek isterim ki Çorum sanayicisi her zaman üniversitemizin yanındadır. Hitit Üniversitemizin daha iyi yerlere gelebilmesi adına elimizden ne geliyorsa her zaman yapmaya hazırız. Rektörümüz sayın Alkan’da üniversitemizin gelişimi için özverili çalışmalar yapmaktadır ve yapmaya da devam edecektir’’ dedi.

Kaynak : www.hitittv.com

https://www.hitittv.net/haberprint/mikro-mba-sertifikalari-dagitildi-45701.html