Meclis'te 'had bildirme' vakası'

Kategori: Asayiş haber - Tarih: 20 Kasım 2019 18:11
Meclis'te 'had bildirme' vakası'

E.Şimşek, Çorum / Bugün TBMM'de ikinci Bülent Ecevit Merve Kavakçı vakası yaşandı.Bülent Ecevit'in milletin oylarıyla seçilmiş Merve Kavakçı'ya haddini bildirmesinden 20 yıl sonra,CHP'li Engin Özkoç, Ak Parti Gurup Başkan Vekili Özlem Zengin'e haddini bildirecek miş.Milletin Meclisi değil, bu milletin hanım vekillerine had bildirme yeri sanki!..

ÖNCE "ULAN" DEDİ, SONRA 20 YIL ÖNCEKİ AYNI DEHŞET İFADESİYLE "BU KADINA HADDİNİ BİLDİRİN" DEDİ

CHP'li Engin Özkoç AK Partili Özlem Zengin'e "Bu kadına haddini bildiriniz" dedi. Özkoç'un 28 Şubat'ı hatırlatan skandal sözleri sonrası TBMM'de büyük bir tartışma yaşandı. Özkoç daha sonra özür dilemek zorunda kaldı.

20 YIL ÖNCE YAŞANANLARIN AYNISI

Bülent Ecevit TBMM'de 1999'da milletvekili seçilen Merve Kavakçı'ya yemin etmek için kürsüye geldiği sırada "Burası devlete meydan okunacak yer değil. Lütfen bu kadına haddini bildirin." diyerek mecliste bir linç girişimi başlatmış ve yaşananlar Türk demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçmişti.

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN SERT TEPKİ: BURASI YOL GEÇEN HANI DEĞİL

Bunların edepsizlikleri karşısında artık susmak diye bir şey yok. Gereği neyse aynen cevabını vereceğiz. Grup başkan vekilimizin hukukunu tüm grup olarak orada en yüksek seviyede koruma altına almamız hepimizin görevidir. Tüm oradaki vekil arkadaşlarımın görevidir. Burası yol geçen hanı değil. Bu parlamentonun içinde grup başkan vekili bir hanım kardeşimizin hukukunu korumak görevimizdir." ifadelerini kullandı.


Bu şerefli millet,Bülent Ecevit'e,haddini bildirdi .Seçimlerde %22,19'den DSP ve diğer koalisyon ortakları
yüzde 10'luk seçim barajını geçemedi...
CHP'li Engin Özkoç'a da CHP'yede bildirecektir muhakkak!
Tabi bu CHP'lilerin düşmanlığı hanım vekillere değil,
Başlarındaki örtüye düşmandır zihniyeti budur!..
Lütfen bu CHP'li hadsiz vekile hadlini bildiriniz!..







 
Kaynak : www.hitittv.net

https://www.hitittv.net/haberprint/meclis-te--had-bildirme--vakasi--61625.html