Hazır mısın Çorum, şampiyon geliyor

Kategori: ÇORUM - Tarih: 25 Mayıs 2019 10:19
Hazır mısın Çorum, şampiyon geliyor

Play-of finalinde Serik Belediyespor'u penaltılar sonucu 4-2 yenen Yeni Çorumspor, artık 2. Ligde.Şampiyon, üstü açık ve fotoğraflarla süslenen otobüs ile şehre Saat 21.00'deki tarihi buluşmada şampiyonluk coşkusu doyasıya yaşanacak. Tesislerden konvoy halinde Saat Kulesi'ne gelecek olan Şampiyon Çorumspor, burada taraftarlarıyla buluşacak...


ŞAMPİYON
GELİYOR

Hazır mısın Çorum, şampiyon geliyor.
Play-of finalinde Serik Belediyespor'u penaltılar sonucu 4-2 yenen Yeni Çorumspor, artık 2. Ligde. 
Büyük bir heyecana sahne olan maçtan sonra tüm Çorumluları sevince boğan Kırmızı şimşekler, geceyi maçın oynandığı Adana'da geçirdi.
Bugün öğle saatlerinde Adana'dan yola çıkacak olan Çorumspor, iftardan sonra ise Çorum'da taraftarlarıyla buluşacak. Çorumspor başkanı Fatih Özcan ve yönetimi, taraftar gruplarıyla birlikte tarihi buluşmayı unutulmaz hale getirmek için her konuda olduğu gibi şampiyonun şehre gelmesinde de titiz ve başarılı bir organizasyon hazırladılar.

Şampiyon, üstü açık ve fotoğraflarla süslenen otobüs ile şehre girecek. Tesislerden konvoy halinde Saat Kulesi'ne gelecek olan Şampiyon Çorumspor, burada taraftarlarıyla buluşacak.Saat 21.00'deki tarihi buluşmada şampiyonluk coşkusu doyasıya yaşanacak.
Bu tarihi ana yaşlısından gencine, kadınından çocuğuna kalbi Çorum için Çorumspor için çarpan tüm Çorumluları bekliyoruz.

Kaynak : www.hitittv.com

https://www.hitittv.net/haberprint/hazir-misin-corum--sampiyon-geliyor-50158.html