Erdoğan AK Parti teşkilatlarını açıkça uyardı!

Kategori: Politika - Tarih: 17 Temmuz 2021 17:01
Erdoğan AK Parti teşkilatlarını açıkça uyardı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “AK Parti Erzurum Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı”nda katıldı.Konuşmasında AK Parti teşkilatlarına seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Kibir, büyüklenme, böbürlenme, vatandaşlarla arasına aşılmaz duvarlar örme bize asla yakışmaz' dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları!..

"Bizim her seçimde yanımızda Palandöken Dağı gibi duran ahdine sadık kardeşlerimiz var. Rabbim muhabbetimizi dostluğumuzu, yol ve dava arkadaşlığımızı daim eylesin. Gençler aşkla, şevkle davamıza hizmet edenler AK Parti'nin gizli neferleridir. O gizli kahramanların hakkını ne yapsak ödeyemeyeceğimizi biliyoruz. AK Parti'ye ve Cumhur İttifakı'na verilen güçlü destek bize olan güvenin tezahürüdür.

Mübarek Kurban Bayramı'nı Kuzey Kıbrıs Türk halkıyla idrak edeceğiz. Kuzey Kıbrıs'ta baş başa ve heyetler arası görüşmelerin yanı sıra pek çok eseri de hizmete alacağız. Nasıl diğer illere müjdeler ile gidiyorsak bugün Erzurum'a da elimiz boş gelmedik. Toplam yatırım bedeli 9.5 milyar lirayı bulan pek çok eseri Erzurum'un istifadesine sunacağız.

Sizlerle buluştuğumuz gibi Kuzey Kıbrıslı kardeşlerimizle de buluşacağız. Yeniden hız verdiğimiz il ziyaretlerinde milletle hasret gidermenin yanı sıra teşkilatla bir araya gelmeye de özen gösteriyoruz. Partimizdeki istişare kültürünü her seviyede ihya etmeye çalışıyoruz.

"Biz bu yolda kar kış demeden yürüdük. Kibir, büyüklenme, böbürlenme, vatandaşlarla arasına aşılmaz duvarlar örme bize asla yakışmaz. Bizim siyasetimizde millete rağmen siyaset, milleti hafife almak kesinlikle söz konusu değildir."

Kaynak : www.hitittv.net

https://www.hitittv.net/haberprint/erdogan-ak-parti-teskilatlarini-acikca-uyardi--64970.html