Eğitim-Bir-Sen Çorum’da yetiki bizde dedi

Kategori: ÇORUM - Tarih: 26 Temmuz 2020 15:01
Eğitim-Bir-Sen Çorum’da yetiki bizde dedi

Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde 24 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan mutabakat sonrasında Eğitim-Bir-Sen Çorum’da tekrar yetkili sendika oldu.Eğitim-Bir-Sen Çorum Şube Başkanı Tekin Çınar, 4688 sayılı Sendika Kanunu gereğince 24.07.2020 tarihinde Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğünde yapılan mutabakat toplantısı sonucunda Eğitim-Bir-Sen olarak, Çorum’da 2657 üyeyle yetkileri...



2988 KERE TEŞEKKÜR!
Tekin ÇINAR ;Sendikamızı hem ÇORUM'da hem de HİTÜ'de, iki kurum toplamında, geçen yılın üzerinde bir üye sayısıyla YETKİLİ kılan,
Başta Şube Yönetimimiz olmak üzere,
Tüm İlçe Yönetimlerimize,
HİTÜ Yönetimimize,
Kadınlar Komisyonumuza,
Engelli Komisyonumuza,
Denetleme ve Disiplin Kurullarımıza,
Hizmet Birimlerimize ve
Tüm ÜYELERİMİZE,
Teşkilatımız adına TEŞEKKÜR ediyorum.
Yetki aynı zamanda sorumluluktur. Bu bilinçle diğerlerine göre değil, değerlerimize göre sendikacılık anlayışımızla, üyelerimize ve tüm eğitim çalışanlarımıza, daha bir azimle hizmet etmeye devam edeceğiz.
YETKİLERİMİZ HAYIRLI OLSUN dedi...



Eğitim-Bir-Sen Çorum Şube Başkanı Tekin Çınar, 4688 sayılı Sendika Kanunu gereğince 24.07.2020 tarihinde Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğünde yapılan mutabakat toplantısı sonucunda Eğitim-Bir-Sen olarak, Çorum’da 2657 üyeyle yetkilerini devam ettirdiklerini açıkladı.

Mutabakat sonrası açıklamalarda bulunan Eğitim-Bir-Sen Çorum Şube Başkanı Tekin Çınar, “16.07.2020 tarihinde Hitit Üniversitesinde yapılan mutabakat toplantısı sonucunda Eğitim-Bir-Sen olarak, Hitit Üniversitesi’nde 331 üyeyle yetkili sendika olmuştuk. Yetkimizi Milli Eğitim Müdürlüğünde de imzalan mutabakatla devam ettiriyoruz. Her iki kurumumuzda toplamda 2988 üyeye ulaşarak mutabakat sürecimizi tamamladık. Öncelikle her iki kurumumuzda sendikamızı yetkili kılan tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Üyelerinin güvenine layık olmaya çalışacaklarına vurgu yapan Çınar, “Çalışanlarımız için özlük ve özgürlük anlamında elde ettiğimiz kazanımlara yenilerini eklemek adına gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Sendikacılık anlayışımızı emek mücadelesiyle de sınırlı tutmuyor, toplumsal değerler boyutu ile de topyekûn bir hak ve adalet mücadelesi vermeyi de ihmal etmiyoruz” diye konuştu.

Çınar, “Sendikamızı hem Çorum’da hem de Hitit Üniversitesinde toplamda geçen yılın üzerinde bir üye sayısıyla yetkili kılan, başta şube yönetimimiz olmak üzere, sendikamızın tüm ilçe ve üniversite yönetimlerimize, Kadınlar Komisyonumuza, Engelli Komisyonumuza, Denetleme ve Disiplin Kurullarımıza, Hizmet Birimlerimize ve tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak : www.hitittv.net

https://www.hitittv.net/haberprint/egitim-bir-sen-corum-da-yetiki-bizde-dedi-63156.html