Cüneyt Çakır Maçta rahatsızlandı

Kategori: - Tarih: 23 Kasım 2014 18:43
Cüneyt Çakır Maçta rahatsızlandı

FIFA Kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır, Gençlerbirliği-Kardemir Karabükspor maçında rahatsızlandı ve ikinci yarıda sahaya çıkamadı. Gençlerbirliği-Kardemir: 2 Karabükspor : 2

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında oynanan Gençlerbirliği-Kardemir Karabükspor maçında FIFA Kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır rahatsızlandı ve maçın ikinci yarısında sahaya çıkamadı.

İlk yarısı 2-1 Gençlerbirliği üstünlüğü ile tamamlanan maçta ikinci yarı rahatsızlığından dolayı sahaya çıkamayan Cüneyt Çakır, yerini karşılaşmanın 4. hakemi olan Mustafa Öğretmenoğlu'na bıraktı. 

HASTANEYE KALDIRILDI

Cüneyt Çakır'ın devre arasında yapılan kontrollerde FIFA Kokartlı hakemimizin maça devam edemeyeceği anlaşıldı ve kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı.

OPERASYON GEÇİRDİ

Ciğerlerinde hava biriken Cüneyt Çakır'ın hastanede operasyon geçirdiği ve durumunun iyi olduğu bildirildi.

Kaynak : www.hitittv.com

https://www.hitittv.net/haberprint/cuneyt-cakir-macta-rahatsizlandi-15379.html