Çorum FK'nın Kalecisi Adanaspor'da

Kategori: Spor - Tarih: 21 Haziran 2022 10:38
Çorum FK'nın Kalecisi Adanaspor'da

Adanaspor, kaleci Hasan Hüseyin Akınay'ı transfer etti Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, Çorum FK'den kaleci Hasan Hüseyin Akınay'ı renklerine bağladı...




Turuncu-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, son olarak TFF 2. Lig takımlarından Çorum FK forması giyen 28 yaşındaki kaleci Hasan Hüseyin Akınay ile 2 yıllık anlaşmaya varıldığı duyuruldu.Çorum FK ile yollarını ayıran kaleci Hasan Hüseyin Akınay, sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladı. "Çorumspor forması giymek benim için büyük bir zevk ve onurdu" diyen Akınay, mesajında şunları söyledi...
  • "Çorum'da unutulmaz anılar da yaşadım, çok zor zamanlar da... Çok özel insanlarla yollarımız kesişti. Burada geçirdiğim süre boyunca kırmızı siyah renkler için birlikte mücadele ettiğim tüm takım arkadaşlarıma ve hocalarıma teşekkür ederim.
Bu takıma gelmeme vesile olan Sayın Oğuzhan Yalçın ağabeyime, yöneticilerime ve kulüp personeline ayrıca teşekkür ederim.
Yensek de, yenilsek de desteğini biran olsun esirgemeyen gerçek Çorum FK taraftarlarına da teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin."


#Çorumspor
#Çorum
#hitittvnet
Hitit Web TV
#Çorumfk
Kaynak : www.hitittv.net

https://www.hitittv.net/haberprint/corum-fk-nin-kalecisi-adanaspor-da-76369.html