Çorum FK - İnegölspor Maçı

Kategori: ÇORUM - Tarih: 18 Şubat 2021 11:19
Çorum FK - İnegölspor Maçı

Çorum FK ligin 24’üncü haftasında sahasında Bursa temsilcisi İnegölspor’u konuk etti.Çorum Futbol Kulübü 23.hafta maçında sahasında İnegölspor’u 2-0 mağlup etti. Kırmızı-Siyahlılara galibiyeti getiren golleri 8.dakikada Salih Zafer Kurşunlu ve 80.dakikada ise Sinan Kurumuş kaydetti...





ÇORUM FK -
İNEGÖLSPOR MAÇININ HAKEMLERİ 

FATİH TOKAİL(Hakem)

HÜSEYİN KIVANÇ DURMAZ(1. Yardımcı Hakem)

İBRAHİM ETHEM POTUK(2. Yardımcı Hakem)

ÖNDER TURGAY DEMİRDAK(Dördüncü Hakem)

İBRAHİM BOZAN(Gözlemci)

BİLGE KAĞAN AKSOY(Temsilci)


🆚 Çorum FK 20 İnegölspor
🏆 2. Lig
⏲️ Maçta dakika 80
Goll:80 dakika Sinan Kurumuş
Goll:Salih Zafer Kurşunlu

📍 Çorum Şehir Stadyumu










***********************************************************************
İnegöl le 24’üncü Randevu Msl.com 2’nci Lig Beyaz Grup 24’üncü hafta maçında bugün sahamızda ağırlayacağımız İnegölspor ile daha önce üç kez karşı karşıya geldik. Bu maçların 2’sini Çorum FK kazanırken 1’inde İnegölspor kazandı. Geçen sezon başlayan rekabette üç maçı da deplasman takımlarının kazanması dikkat çekti.
Geçen sezonda aynı grupta her alan iki  takım birbirlerine karşı birer galibiyet aldı. İlk maçta Çorum FK deplasmanda 2-1 kazanırken, sezonun 2‘nci maçında se İnegölspor sahamızda 3-1 kazanmıştı. Geçen sezon pandemden dolayı 28’nci haftanın ardından sonlandırılan ligde Çorum FK 36 puanla 11’inci sırada yer alırken İnegölspor se 45 puanla 5’inci sırada yer alarak Play-Off’lara kalma başarısı göstermşti. İnelgölspor Play-Off’un ilk maçında Mansa FK’ye 3-0 mağlup olarak elenmişti.

Kaynak : www.hitittv.net

https://www.hitittv.net/haberprint/corum-fk---inegolspor-maci-64237.html