Çorum FK - Ankaraspor maçı canlı

Kategori: ÇORUM - Tarih: 20 Kasım 2021 21:51
Çorum FK - Ankaraspor maçı canlı

Çorum Şehir Stadyumu'nda 21 Kasım Pazar saat 13:00'te oynanacak mücadeleyi Metehan Alpat yönetti...













TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta zirve mücadelesi veren temsilcimiz Çorum FK, 14. hafta mücadelesinde sahasında Ankaraspor’u ağırlıyor. 
 
Ligde 26 puanla liderin 3 puan gerisinde 4.sıarda yer alıyor. Çorum FK - Ankaraspor maçının özeti, golleri, önemli anları ve kartları Hitit Web Tv sosyal medya üzerinden linke tıklıyarak https://www.facebook.com/HititWebTV sayfası üzerinden takip edebilirsiniz.
Çorum FK bugün 11 eksikle Ankaraspor karşısına çıkıyor...



Çorum FK’da sakat isimler Abdulhamit, Batuhan, Berkay Can, Kıvanç, Mehmet Gürkan, Muhammet, Muhsin ve Seçgin ile cezalı Umut Kaya yarınki maçta forma giyemeyecekler...

Konuk Ankaraspor ise şampiyonluk iddiası ile başladığı sezonda özellikle evinde kaybettiği puanlarla zirveden uzak kaldı. Teknik Direktör değişikliğinin ardından takımın başına Özcan Kızıltan’a getiren Ankaraspor geçen hafta on kişi kalmasına ve 2-0 geriye düşmesine rağmen Sarıyer ile evinde 2-2 berabere kaldı. Ankaraspor’da kart cezalıları Murat Yılmaz ve Recep Yemişci bugün oynanacak maçta forma giyemeyecek.Grupta zirveden kopmak istemeyen iki takımın zorlu maçını bugün Çorum şehir stadyumunda  Adana’dan Metehan Alpat yönetecek...

Bu maçta Çorum FK’nın en büyük beklentisi zor süreçte taraftarların vereceği destek. Teknik Direktör Ahmet Yıldırım’ın açıklamasında belirttiği sahada kırılgan futbolculara son düdüğü kadar destek verilmesi gerekliliği. Yönetim taraftarların bilet satış noktalarını şehrin dört ayrı noktasında açarak maça ilgiyi artırmak istedi. Yarın stada gelecek taraftarların doksan dakika boyunca takımlarına verecekleri destek zorlu maçta son derece önemli.






 
Kaynak : www.hitittv.net

https://www.hitittv.net/haberprint/corum-fk---ankaraspor-maci-canli-75502.html