Çorum Belediye Başkanı Aşgın 4.yılın değerlendirmesini yaptı

Kategori: ÇORUM - Tarih: 5 Kasım 2023 12:18
Çorum Belediye Başkanı Aşgın 4.yılın değerlendirmesini yaptı

Çorum Başkanı Dr.Halil İbrahim Aşgın, aşkla çalışmaya, Çorum’u hem geliştirmeye, hem dönüştürmeye, hem de güzelleştirmeye devam edeceklerini, kendi tüm ilçe ve mahalleleriyle bir bütün olarak gördüklerini söyledi.


 

AŞGININ GEÇEN DOLU DOLU 4 YIL’ TANITIM TOPLANTISI

Aşgın, şehre yaptıkları çalışmaları 40 ana başlıkta 1 saat 40 dakikada özetledi. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın Anitta Otel’de düzenlediği “Aşgınan Geçen Dolu Dolu 4 Yıl” başlıklı tanıtım toplantısına katılım ise yoğun oldu.

TOPLANTIYA KİMLER KATILDI?

Toplantıya; AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, AK Parti İl Başkanı Av. Murat Günay ve Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk başta olmak üzere ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları, belediye yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

350 KİŞİLİK SALON TAMAMEN DOLDU

Salonun tamamen dolu olduğu toplantı yaklaşık 2 saat sürerken Başkan Aşgın, şehre alt yapıdan üst yapıya, spordan kültüre hizmetlerini 40 ana başlıkta topladı. Aşgın’ın toplantıda gösterdiği hareketlilik sık sık alkış aldı.Başkan Aşgın, toplantıya yoğun katılım gösteren protokol üyelerine ve vatandaşlara destekleri, takdir ve tebrikleri için teşekkür etti.

İL BAŞKANI MURAT GÜNAY BAŞARILI BULDU

Aşgın'ın sunumunun ardından AK Parti İl Başkanı Murat Günay ve Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya da birer konuşma yaparak, yapılan hizmetleri başarılı bulduklarını dile getirdi.

Toplantının ardından ise katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Kaynak : www.hitittv.net

https://www.hitittv.net/haberprint/corum-belediye-baskani-asgin-4-yilin-degerlendirmesini-yapti-88200.html