Çorum Açık Ceza evinde 20 Kişi Yemek den zehirlendi

Kategori: - Tarih: 13 Haziran 2014 11:46
Çorum Açık Ceza evinde 20 Kişi Yemek den zehirlendi

ÇORUM L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda bugün yaklaşık 20 kişi yedikleri tavuktan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

Güncel Haber / Yusuf Çınar DHA

Bu akşam üzerimeydana gelen olayda, Çorum L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda yedikleri tavuk nedeniyle mide ağrısı ve kusma şikayeti baş gösteren 3′ü infaz koruma memuru yaklaşık 20 mahkum önce revirine kaldırıldı. Ardından da ambulanslarla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
 
Konuyla ilgili açıklama yapan Çorum Valisi Sabri Böşköy, “Gıda zehirlenmesi olayından hemen sonra 5 doktor ve çok sayıda sağlık görevlisi Çorum L Tipi Kapalı Cezaevine gönderdik. Şuan sağlık ekipleri gerek revirde gerekse koğuşlarda taramalarını yapıyorlar. Bu konuda şikayeti fazla olanlar ise ambulanslarla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Bu konuda sayı vermek pek doğru olmaz uygun görülenler hastaneye gönderiliyor” dedi.
 
Çorum L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda çok sayıda hükümlünün de revirde tedavi işlemlerinin sürdüğü öğrenildi





ÖNEMLİ UYARI; FOTOĞRAFLARIN VE HABERİN KULLANILMASI YASAKTIR / DHA Yusuf Çınar
Kaynak : www,hitittv.com/corumolayhaber.com

https://www.hitittv.net/haberprint/corum-acik-ceza-evinde-20-kisi-yemek-den-zehirlendi-12013.html