Bodrumspor - Çorum FK Maçı

Kategori: Spor - Tarih: 5 Kasım 2021 23:42
 Bodrumspor - Çorum FK Maçı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta zirve mücadelesi veren temsilcimiz Çorum FK, 11. hafta karşılaşmasında deplasmanda Bodrumspor’la karşılaşıyor. Bodrum İlçe Stadı’nda 6 Ekim Cumartesi saat 13:00’te oynanacak mücadeleyi Feridun Daldaş yönetti.Çorum deplasmandan 3 Puanla dönüyor...




BODRUM  1 - 2  ÇORUM FK

Bodrumspor  Dakika 12 penaltı İsmail Berk 
Çorum FK Dakika 52 Burak Çalık 
Çorum FK Dakika 58 Burak Çalık 


 

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta 11.Hafta Karşılaşmalarının Değerlendirilmesi! Bodrum'da Dev Mücadele!

Ligde 21 puanla 3.sırada yer alan ve zirve takibini sürdüren kırmızı siyahlılar, bu zorlu mücadeleyi kazanarak liderlik koltuğuna oturmak istiyordu.Ama Hekimoğlu Trabzon spor Maraş spor karşısında  kazandı. Çorum FK 24 Puanla  İkinciliği paylaşıyor.25 Puanlı Lider Hekimoğlu Trabzon Sporun ensesinde  diye biliriz.Hekimoğlu Trabzon Çarşamba günü Sivas deplasmanına gidiyor.Çorum FK Kendi evinde Van sporu konuk ediyor....

 











CANLI YAYINI İZLEMEK İÇİN LİNKİ TIKLAYIN

https://www.facebook.com/kanal19tv





HASAN CEYHUN KELEŞ / Efsana Çorumspor / Maç öncesi analiz ve değerlendirmeler

11 HAFTA MAÇ ÖNÜ DEĞERLENDİRMESİ
Yarın saat 13:00’te karşılaşacağımız Bodrumspor müsabakası öncesi kısa bir değerlendirme yapmak istedim.
Bodrumspor, 2014-2015 sezonunda tarihinde inde ikinci kez 3. Lig'e, 2016-17 sezonunda ise 2. Lig'e yükseldi.

Bodrumspor AŞ.’nin hisselerinin büyük çoğunluğunu aynı zamanda Antalyaspor hisselerinin de büyük çoğunluğunu elinde bulunduran Öztürk ailesinin almasıyla birlikte Antalyaspor ve Bodrumspor A.Ş. arasında da bir bağ kurulmuş oldu. Bu nedenle Antalyaspor’da oynama şansı bulamayan futbolcuların büyük bölümü Bodrumspor A.Ş. kiralık olarak ya da bonservisiyle verilerek oynuyor. 2021-2022 sezonu transfer döneminde 27 futbolcu transfer etmiş. Bu 27 futbolcunun 10 tanesini Antalyaspor’dan almış ya da kiralamış.

Bodrumspor A.Ş. Takımına bakıldığında; 2021-2022 sezonuna Teknik Direktör Tahsin Tam işle başladılar. İlk 9 haftada 9 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 16 puan topladılar. 9. Hafta sonunda teknik direktör değişikliğine gidilerek takımın başına Çorum FK’nın geçen sezon Teknik direktörlük görevini yapan İsmet Taşdemir getirildi.

Bodrumspor takımı hem genç hem de tecrübeli futbolcuların karışımının olduğu bir takım görünümünde. Bu sene kadrolarını bu ligin tecrübeli oyuncuları olan Sarıyer’den kaleci Ali Türkan, Hekimoğlu Trabzon FK’dan Bahadır Erol, Burhan Eşer, Samet Yalçın, Altay’dan Yekta Kurtuluş, Turgutluspor’dan Süleyman Özdamar ve Ankara Demirspor’dan Süleyman Güneş ve Sakaryaspor’dan Berk İsmail Ünsal ile takviye ettiler. Bunun yanında kadrosunu Antalyaspor’dan genç ve gelecek vadeden futbolculardan Harun Kavaklıdere, Omar İmeri, Ali Eren İyican, Halil İbrahim Sevinç, Sergen Yatağan, Cenk Şen ile de takviye ettiler.

Kadroda bulunan futbolcuların çıktığı maçlara baktığımızda, kupa dahil 11 maçta 500 dakika ve üstünde oynayan 11 futbolcuya sahip. Kaleci Ali Türkan, Samet Yalçın, Süleyman Özdamar, Onur Akbay, Harun Kavaklıdere, Bahadır Erol, Celal Dumanlı, Burhan Eşer, Yekta Kurtuluş, Süleyman Güneş, Halil İbrahim Sevin, Muhammet Aran son dönemde ise Berk İsmail Ünsal kadroda süre alan futbolcular.

Gol dağılımına bakıldığında ise Harun Kavaklıdere, Celal Dumanlı, Burhan Eşer, ve Harun ve Berk İsmail Ünsal 4’şer golle takımın en golcü futbolcuları. [Bodrumspor’un 3-1 yendiği Isparta 32spor kupa maçı dahil.]

Stoperleri Süleyman Özdamar ve Onur Akbay ağır stoperler ve hataya çok müsaitler. Burhan Eşer çok rahat penaltı alabilen bir futbolcu stoperlerimiz ve merkez orta sahamız özellikle penaltı konusunda çok dikkatli olmalı. Bana göre en tehlikeli oyuncuları; Samet Yalçın, Harun Kavaklıdere, Burhan Eşer, Yekta Kurtuluş ayrıca genç futbolcuları da her an sürpriz yapabilecek kalitede.

Bodrumsporun’un maçlarını oynadığı Bodrum İlçe Stadının kapasitesi ise 4.563 olup tümü koltukludur. Stat zemini suni çimdir.

Maçın hakemi Feridun Daldaş Denizli Bölgesinden TFF B klasman Hakemi [B klasman listesinde 20. Sırada], 1. Yardımcı Hakem Muratcan Ilgaz Denizli Bölgesinden B Klasman Yardımcı Hakemi [B klasman yardımcı hakem listesinde 37. Sırada], 2. Yardımcı Hakem Tolga Atasoy İzmir Bölgesinden B Klasman Yardımcı Hakemi [B klasman yardımcı hakem listesinde 87. Sırada], Dördüncü Hakem Berkay Erdemir ise İzmir Bölgesinden TFF C Klasman Hakemi [C klasman yardımcı hakem listesinde 49. Sırada]. Maçın gözlemcisi Hüdaverdi Savcı, temsilcileri ise Yusuf Erdemir ve Özcan Yıldırım.

Maçın hakemi Feridun Daldaş kariyerinde Çorum FK’nın bir maçını yönetmiş. Yine kariyerinde 7’si 2. lig, 23’ü 3. Lig, 1’i U19 Elit A ve 1’i Türki,ye Kupası olmak üzere toplam 32 maç yönetmiş. 1992 doğumlu ve 29 yaşında. Böylesine kritik bir maç için tecrübeli olduğu söylenemez. En son ise 23 Ekim 2021 tarihinde 1-1 biten 24 Erzincanspor-Ankara Demir maçını yönetmiş.

Maçın hakemi Feridun Daldaş’ın 29 yaşında genç bir hakem kariyerinde yönettiği 32 müsabakada [Amatör müsabakalar hariç] 202 sarı kart gösterirken 22 kez de kırmızı kart göstermiş. 2. Ligde henüz 7 müsabaka yöneten Feridun Daldaş bu 7 müsabakada 46 kez sarı ve 6 kez kırmızı kartını kullanmış. 2. Ligde yönettiği müsabakalarda maç başı 6,57 kez sarı kart, 0,86 kez ise kırmızı kartını kullanmış. Kariyerine bakıldığında ise maç başı 6,3 kez sarı kart, 0,7 kez ise kırmızı kartını kullanmış. Gösterdiği kartlarda ev sahibi takım misafir takım dağılımına bakıldığında ise genel olarak eşit dağıldığı görülüyor.

Sonuç olarak hakem Feridun Daldaş’ın maç başı 6-7 sarı kart ve yaklaşık 1 kırmızı kart gösterdiği yani kartlarına çok sık başvurduğu görülüyor. Takımımızda sarı kart ceza sınırında bulunan Abdülhamit Yıldız, Serkan Yavuz, Mehmet Gürkan Öztürk’ün sakatlıklarla boğuştuğumuz ligin en kritik şu döneminde daha dikkatli olmaları gerekiyor. İnşallah hakemin gençliğinin ve tecrübesizliğinin kurbanı biz olmayız. İnşallah hakem şansı da yanımızda olur.
Biz ne yaparız sorusuna gelince, bizim çok fazla zorlanmadan geçebileceğimizi düşünüyorum. Ancak çok kötü bir günümüzde olmazsak, olağanüstü bir olay [Sakaryaspor maçında olduğu gibi kırmızı kart, penaltı veya büyük sakatlıklar (Allah Korusun)] olmazsa. Biz çok daha kaliteli ve çok daha tecrübeli bir takımız. Muhtemel kadro değerlendirmemi/tahminimi de aşağıda paylaşıyorum.


 
Kaynak : www.hitittv.net

https://www.hitittv.net/haberprint/bodrumspor---corum-fk-maci-75442.html