Başkan Erdoğan'ın Grup konuşması

Kategori: ÇORUM - Tarih: 18 Mayıs 2022 15:47
Başkan Erdoğan'ın Grup konuşması

Sondakika haber: Kare kare o anlar. Başkan Erdoğan'ın,konuşmasından öne çıkanlar...




FOTOĞRAFLARLA  AK PARTİ
GRUP TOPLANTISI BÖYLE GEÇTİ!

''19 Mayıs milletimizin şartların en zor olduğu dönemde bile kendi yolunu çizme ifadesinin göstergesidir.
Cumhur İttifakı olarak önümüzdeki dönemde de eser ve hizmet siyasetiyle yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz.
RİZE-ARTVİN HAVALİMANI
Dünyanın deniz üzerinde 5 ytane havalimanı var, ikisi bizim ülkemizde. Ordu-Giresun ve Rize-Artvin Havalimanları. Her ne kadar bazı gafiller Rize-Artvin Havalimanı'na kulp takmaya çalışsa da biz ilk günden projemizin başarılı sonuçlarını gördük.
2023 SEÇİMLERİ
2023 seçimleri bir final değil, büyük ve güçlü Türkiye için yeni bir milat yeni bir başlangıç olacaktır. AK Parti'nin kazandığı her seçim böyle bir başlangıçtır. Eser ve hizmet siyasetimizden, demokrasi ve kalkınma programlarımızdan taviz vermeden samimiyetle çalışacağız.
YARGITAY'DAN CANAN KAFTANCIĞLU KARARI
CHP İstanbul İl Başkanı hakkıındaki yargı kararının ardından bize yönelik hakaret ve iftira kampanyası başlattılar. Yargı kararları eleştirilebilir ama kişililk haklarına saldırı derecesinde sözler siyasetin değil hukukun konusudur. Ettikleri her kem sözün hesabını hukukta verecekler.


KILIÇDAROĞLU'NUN SADAT AÇIKLAMASI
Attıkları her iftiranın hesabını hukuk önünde vereceklerdir. Hakikatle akılla mantıkla ilgisi olmayan SADAT tantanası çıkardılar. SADAT savunma alanında danışmanlık faaliyeti şirketidir. Medyada daha önce yalan haberler çıkmıştı. Mesela 2018 yılında silahlı eğitim kampları kurulduğu iddiası dile getirilmiş cumhuriyet savcılığı soruşturma açmış ve yalan olduğu belgelerle ortaya çıkmıştı. Ortada bir sebep yokken CHP'nin başındaki kişi baskın yapar gibi gidip benzer zırvaları tekrarlamış. Bu hareketin masum gündem oluşturma çabası değil Türkiye'nin bölgesel arabulucu rolüne ve sınır dışı operasyonlarına cevap olduğunu gayet iyi biliyoruz. Bu çıkışın suflesinin nereden geldiğini biliyoruz. Cevaben diyorum ki "Başaramayacaksınız" SADAT'ın yöneticileriyle alakam olmadığı halde bizim kullandığımız darbeci kuruluş olduğunu söyleyecek kadar terbiyesizleşiyor. Bay Kemal sen yalanla yatıyor yalanla kalkıyorsun.
ATATÜRK HAVALİMANI TARTIŞMASI
Atatürk Havalimanı'nda inşa edeceğimiz millet bahçesine alçakça saldırmaya başladılar. Yalan rüzgarı sürekli estiriliyor. Osmanlı döneminde kurulan Demokrat Parti döneminde uluslararası uçuşa açılan bu tesisin adı Yeşilköy Havalimanı'ydı. 12 Eylül'den 28 Şubat'a kadar tüm darbecilerin ihaneti gizlemek için en önemli araç hep Atatürk maskesi olmuştur. 12 Eylül darbecilerinin başı Evren de Yeşilköy'ün ismini Atatürk yaparak aynı yolu izlemiştir. Atatürk ismi üzerinden fırtına koparanların hiçbiri bu hakikati dile getirmez. Dertleri ismi kalkan yaparak kendi kirli gündemlerini inşa etmektir. Gerçekten Atatürk hassasiyeti olsaydı, kendilerine Mustafa Kemal'in itleri diyenlerden hesap sorarlardı. Bu hesabı soramayanların attıkları iftiralar ortada. Atatürk Havalimanı'na yapılacak millet bahçesine çevrecilik adına karşı çıkmaları, tam bir garabet örneğidir.



#Çorum
#hitittvnet
Hitit Web TV

Kaynak : www.hitittv.net

https://www.hitittv.net/haberprint/baskan-erdogan-in-grup-konusmasi-76245.html