Başkan Erdoğan Fransız markaları satın almayın

Kategori: Asayiş haber - Tarih: 26 Ekim 2020 17:50
Başkan Erdoğan  Fransız markaları satın almayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlara Fransız markalarını satın almama çağrısı yaptı...

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

"Sağlık krizini hafif geçiriyoruz, TAMAM diyerek sloganlaştırdığımız temizlik, maske ve mesafe kurallarına uyarak hastalıkla mücadelemizi sürdürüyoruz. Vakitlice aldığımız tedbirler ile krizi diğer ülkelere göre daha hafif geçiriyoruz. 

Tüm dünyada hasta sayılarının ürkütücü sayılara ulaştığı günlerde tedbirlere hassasiyet gösterilmesini rica ediyorum.

Hristiyan dünyasına sesleniyorum, Musevilere sesleniyorum. Her şeyden önce insanız, dinimizde Hristiyan olmak suç değildir, biz ona da sahip çıkıyoruz. Museviye de sahip çıkıyoruz. Fransa'da Müslümanlara zulüm varsa oraya da sahip çıkalım diyerek dünya liderlerine sesleniyorum.

Nasıl Fransa'da 'Türk markalı mal satın almayın' deniyorsa, buradan milletime sesleniyorum. Sakın Fransız markaları satın almayın.

Siz gerçek manada faşistsiniz. Nazi'nin zincir halkalarısınız. Günümüzde Batı'da Müslüman olmak, Müslümanca yaşamak giderek imkansız duruma geliyor. FETÖ gibi örgütler en üst düzeyde korunurken dininin gereğini yapmaktan başka amacı olmayan müminler dışlanmaktadır. Meşru zeminde faaliyet yürüten STK'lar baskıya uğramaktadır.

Salgının sebep olduğu ekonomik sıkıntıların faturası bile Müslümanlara ve göçmenlere kesiliyor. Irkçı terörizm Avrupa'ya kan, gözyaşı ve iç çatışmadan başka bir şey getirmeyecek.

Camilerin emlak niyetine satıldığı, ibadethanelerin ahıra çevrildiği, Kur'an kurslarının kapatıldığı günler oldu. Bu ülkede 'Allah' ve 'Ahlak' demenin yasak olduğu zorlu, utanç verici günler yaşadık.

Almaya'da sabah namazında nasıl oluyor da 100'ü aşkın polis camiye saldırıyor? Bunların tersini siz bugüne kadar Türkiye'den duydunuz mu? Hayır. Niye? Çünkü bizde gerçek din özgürlüğü var.

Avrupa'nın basiret, ahlak, vicdan sahibi liderleri korku duvarlarını yıkmalı, İslam ve Müslüman düşmanlığı hakkında konuşmaya başlamalı. Avrupalı siyasetçiler, Macron'un başını çektiği nefret kampanyasına artık 'dur' demelidir."

Kaynak : www.hitittv.net

https://www.hitittv.net/haberprint/baskan-erdogan--fransiz-markalari-satin-almayin-63671.html