Antalya'da hortum: 1 ölü, 1 kayıp, 11 yaralı

Kategori: Asayiş haber - Tarih: 25 Ocak 2019 11:32
Antalya'da hortum: 1 ölü, 1 kayıp, 11 yaralı

Kuvvetli fırtınanın etkili olduğu Antalya'da tabelalar uçtu, ağaçlar ile direklerin devrilmesinin yanı sıra 11 kişi yaralanırken, 1 kişi de hayatını kaybetti.

Antalya'da  sabah saatlerinde başlayan yağış ve fırtına, yaşamı olumsuz etkiliyor.

Şehir merkezinde saatteki hızı 92 kilometreye ulaşan fırtına nedeniyle çok sayıda tabela uçtu, küçük ağaçlar ve direkler devrildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi ekiplerince, ağaçların ve direklerin kaldırılması için çalışma başlatıldı.

Fırtına nedeniyle Konyaaltı Sahili'nde ise dev dalgalar oluştu.

Boğaçay Deresi'nin taşması sonucu Batı Çevre Yolu'ndaki, portakal ve nar bahçelerinde ise su birikintileri meydana geldi.

KUMLUCA VE FİNİKE'DE HORTUM

Kumluca ve Finike ilçelerinde meydana gelen hortum nedeniyle çok sayıda sera zarar görürken, 11 kişi yaralandı, 13 yaşındaki bir çocuk ise yaşamını yitirdi.

Kumluca'da etkili olan fırtına, Karatepe Stadı'nın demirlerinin yıkılmasına neden oldu.

Kaş ilçesinde yağış sonrası Koca Göl'de su taşkını meydana geldi, göl etrafındaki seralarda su birikintileri oluştu.

Kaynak : www.hitittv.com

https://www.hitittv.net/haberprint/antalya-da-hortum--1-olu--1-kayip--11-yarali-48858.html