AK PARTİ MHP GÖRÜŞMESİ

Kategori: Politika - Tarih: 14 Temmuz 2015 17:02
AK PARTİ MHP GÖRÜŞMESİ

MHP heyetiyle görüşen Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Bahçeli hükümet ortaklığında bulunmama yaklaşımını yineledi" dedi.

Davutoğlu'nun açıklamalarından satırbaşları;

- MHP ile dostane bir görüşme oldu. Sağlıklık ve güçlü bir hükümet kurma taraftarıyız diye konuştuk. Bahçeli son derece açık bir değerlendirmede bulundu. Bahçeli, hükümet ortağı olmama tavrını teyit etti. 7 Haziran'i böyle yorumladıklarını söylediler. Hükümette olmama fikrini bir kez daha iletti.

BAYRAM SONRASI GÖRÜŞECEĞİZ

- Bahçeli ile Ramazan Bayramı sonrası da görüşmek için mutabık kaldık. Bahçeli, Türkiye'nin hükümetsiz kalmamasını, güçlü bir hükümet kurulmasını istiyor.

CHP İFADESİNİ KULLANMADI

- CHP ile olmazsa diye bir ifade kullanmadı. Hükümet ortaklığında olmama, muhalefette kalma düşüncesi olduğunu söyledi. Hükümette bulunmama yaklaşımını bir kez daha ilettiler.

Kaynak : www.hitittv.com

https://www.hitittv.net/haberprint/ak-parti-mhp-gorusmesi-18473.html