AĞLAYAN ŞEHİT ÇOCUĞUNU CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TESELLİ ETTİ

Kategori: ÇORUM - Tarih: 24 Nisan 2016 09:46
AĞLAYAN ŞEHİT ÇOCUĞUNU  CUMHURBAŞKANI  ERDOĞAN TESELLİ ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocukları kabulüne Çorumlu şehit oğlunun ağlaması damga vurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde çocukları kabul etti. Kabul sırasında terörle ilgili soru soran Çorumlu şehit çocuğu Necip Can gözyaşlarını tutamayarak hıçkırıklara boğuldu…

Beştepe'ye gelen çocuklardan biri terörle ilgili soru sorarken gözyaşlarına boğuldu
Erdoğan, soru sorarken ağlayan çocuğu teselli etti
23 Nisan etkinlikleri kapsamında Erdoğan 23 Nisan çocuklarını ağırladı.
YİĞİDİN HARMAN OLDUĞU YERDENSİN
Bu sırada Erdoğan'a terörle mücadeleyi soran bir çocuk, heyecandan ağlamaya başlayınca Erdoğan önce çocuğun sorusunu cevapladı sonra da kendisini teselli etti. Çocuğa memleketini de soran Erdoğan "Sen Çorumlusun, yiğidin harman olduğu yerdensin" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Soru Sorarken Ağlayan Çocuğu Teselli Etti

Erdoğan'a terörle mücadeleyi soran Necip Can ismindeki bir şehit çocuğu, ağlamaya başlayınca Erdoğan önce çocuğun sorusunu cevapladı sonra da kendisini teselli etti. Şehit çocuğuna memleketini de soran Erdoğan "Sen Çorumlusun, yiğidin harman olduğu yerdensin" dedi.

Erdoğan, "Şehitlerimizin aileleri ve çocukları bize emanettir, biz onları asla açıkta bırakamayız. Hatta şehitlerimizin, gerek asker gerek polis, denklerinin alabileceği terfiler neyse o terfileri de şehidimizin gıyabında almaya devam edecektir. Eğer albaylığa kadar çıkacaksa, binbaşı, yarbay, buralara kadar çıkacaksa, buraya kadar yine çıkacaktır, bu terfisini alacaktır, tüm özlük haklarıyla beraber. Aynı şey polis için de geçerlidir, onlarda da yine böyle bir terfi noktasında, terfi alacaksa bu terfisini almaya devam edecektir. Yani hiçbirisinin kıdemi asla kaybolmayacak, bunları almaya devam edeceklerdir" dedi.

23 Nisan'da Erdoğan'a Soru Sorarken ağlayan Necip Can 
23 Nisan'da Başbakanlık Koltuğuna Çocuk Oturdu. Basının Sorularını Almak İstemedi. 23.04.2016
23 nisan,23 nisan 2016,başbakanlık koltuğu,çocuklar,ulusal egemenlik ve çocuk bayramı,başbakan davutoğlu,cumhurbaşkanı erdoğan,ahmet davutoğlu,başbakan ahmet davutoğlu koltuğunu çocuklara bıraktı.
reyhan nur ünlü,Başbakan Davutoğlu 23 Nisan'da çocukları kabul etti


BAŞBAKAN DAVUTOĞLU'NDAN 23 NİSAN MESAJI
Başbakan Davutoğlu 23 Nisan'da çocukları kabul etti
Başbakan Ahmet Davutoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makamına gelen çocukları kabul etti.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makamına gelen çocukları Çankaya Köşkü'nde çocukları ağırladı. Başbakanlık koltuğunda Reyhan Nur Ünlü isimli küçük kız oturdu. 
Diğer çocuklar da oturdukları bakan koltuklarında kendilerini tanıttı.

10

Kaynak : www.hitittv.com

https://www.hitittv.net/haberprint/aglayan-sehit-cocugunu--cumhurbaskani--erdogan-teselli-etti-21260.html