2 Yaşındaki ve Yeni Doğan çocuğun cenazesi birbirine karıştı!

Kategori: ÇORUM - Tarih: 14 Haziran 2021 15:27
2 Yaşındaki ve Yeni Doğan çocuğun cenazesi birbirine karıştı!

Sondakika haber E.Şimşek/Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma hastanesinde Çorum bugün (15/10-2018 doğumlu ) 2 yaşındaki çocuk ile yenidoğan çocuğun cenazeleri birbirine hastanede karıştı.Bu durumu ise Hastanenin morg'ta bulunan güvenlik kameraları çözecek!..



Hakimiyet gazetesi muhabiri Fatih Battar'ın haberini görünce haberin biraz daha detayını inceleme fırsatı bulduk...

Hastanede cenazeler karıştı iddiası! Çorum bugün 2 yaşındaki çocuk ile yenidoğan çocuğun cenazeleri hastanede karıştı.

İddialara göre 2 yaşındaki Yunus Emre İpek ve yeni doğan ailenin çocuğu hastanede hayatını kaybetti. Yenidoğan çocuğun ailesi cenazeyi almak için hastane içinde bulunan morg'a geldi ancak aile yenidoğan çocukları sanarak, yetkililere sormadan 2 yaşındaki Yunus Emre İpek’ğin cenazesini aldı...

Ardından çocuklarının cenazesini almak için hastane morguna gelen 2 yaşındaki Yunus Emre İpek’in ailesi çocuklarının morgta olmadığını öğrenince şok yaşadı. Diğer tarafta kalan yenidoğan çocuğun kendilerine ait olmadığını söyleyen aile çocuklarının kime verildiğini öğrenmek isteyince hastane personeli bize söylemeden cenazeyi diğer ailenin alabileceklerini tahmin ederek 2. yaşındaki aileye ulaştılar. Durumun farkına varan aileler yaşadıkları bu süre içinde paniklediler...

Hastane yönetimi ailenin imzası olmadan çocuklarının kimseye verilmeyeceğini dile getirdiler. Bunun üzerine karakola giderek şikayetçi olan aile çocuklarının Çiftlik Mezarlığı’nda gömüldüğünü öğrendi. Savcılık izniyle aile Çiftlik Mezarlığı’na giderek Yunus Emre’yi gömüldüğü yerden çıkardı. Yenidoğan çocuğun ailesi de çocuklarının başka aileye verildiğini öğrenince onlar da savcılığa suç duyurusunda bulundu. 2 yaşındaki Yunus Emre İpek ve yenidoğan çocuk Çiftlik Mezarlığı’ndan alınarak Ulumezarlık’ta yeniden toprağa verildi. İki aile de yapılan hatadan dolayı suç duyurusunda bulundu.

Bu durumu ise Hastanenin morg'ta bulunan güvenlik kameraları çözecek!..  Olayla ilgili Hastane yönetimi ve polis soruşturma başlatıldı.








 
Kaynak : www.corumhakimiyet.net

https://www.hitittv.net/haberprint/2-yasindaki-ve-yeni-dogan-cocugun-cenazesi-birbirine-karisti--64804.html