1 Ay sonra yeniden sokağa çıkma kısıtlaması

Kategori: ÇORUM - Tarih: 3 Nisan 2021 18:19
1 Ay sonra yeniden sokağa çıkma kısıtlaması

Türkiye'de çok yüksek riskli illerde sokağa çıkma kısıtlaması bu akşam başlıyor, pazartesi günü sabah 05.00'te sona erecek.Denetimler boyunca şehrin genelinde sokağa çıkma yasağına uyulduğu gözlendi. Yayınlanan genelgede sokağa çıkma yasağından muafiyeti bulunmamasına rağmen araçlarıyla trafiğe çıkanlara ise ceza kesildi...


SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI GÜN VE SAATLERİ


Genelgeye göre hafta içi günlerde 21.00-05.00 saatleri arasında tüm Türkiye'de sokağa çıkma kısıtlaması uygulamasına devam edilecek. Haftasonlarında ise düşük ve orta risk grubunda yer alan illerde hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması, hafta içinde olduğu gibi 21.00-05.00 saatleri arasında uygulanacak. Yüksek risk grubundaki illerde hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması, Cuma 21.00-Cumartesi 05.00 saatleri arasıyla cumartesi günü saat 21.00'de başlayıp pazar gününün tamamını kapsayacak şekilde düzenlenecek kısıtlama pazartesi günü saat 05.00'de bitecek.

ÇOK YÜKSEK RİSK GRUBU İLLER

Çok yüksek risk grubunda yer alan illerde ise hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması, cuma günü saat 21.00'de başlayıp cumartesi ve pazar günlerinin tamamını kapsayarak Pazartesi günü saat 05.00'te sona erecek.

Denetimler boyunca şehrin genelinde sokağa çıkma yasağına uyulduğu gözlendi. Yayınlanan genelgede sokağa çıkma yasağından muafiyeti bulunmamasına rağmen araçlarıyla trafiğe çıkanlara ise ceza kesildi.
Kaynak : www.hitittv.net

https://www.hitittv.net/haberprint/1-ay-sonra-yeniden-sokaga-cikma-kisitlamasi-64459.html