Türk Ocakları Çorum Şube Başkanı Doç. Dr. Hilmi Demir, yönetim kurulu üyeleri ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Dr. Vahit Demiran’ı ziyaret etti.
MHP Merkez İlçe Başkanı Bekir Çetin, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de hazırda bulunduğu ziyarette konuşan Türk Ocakları Çorum Şube Başkanı Doç. Dr. Hilmi Demir, Demiran ve yönetimini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
MHP’nin Türk Milliyetçiğinin tek temsilcisi olduğunu ifade eden Demir, “MHP bizim göz bebeğimizdir” dedi.
Türk Milliyetçiliğinin MHP ile daha da ileri noktaya gideceğini kaydeden Demir, “Türk Milliyetçiliğin kültür ocağı olarak biz sizlerin her zaman yanınızda olacağız” diye konuştu.
DEMİRAN: AMACIMIZ TÜRK
MİLLİYETÇİLİĞİ’NE HİZMET ETMEK
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP İl Başkanı Dr. Vahit Demiran ise MHP olarak amaçların Türk Milliyetçiliği’ne hizmet etmek olduğunuz söyledi.
Bazılarının ırkçılığı ile övündüğünü, kendilerinin ise Türkçülük ile övündüğünü kaydeden Demiran, Türk milleti hiçbir zaman ırkçı olmamıştır. Biz her ırka saygı duyuyoruz. Bunun göstergesi de Orta Doğu’nun Türkiye her zaman namusunun bekçiliğini yapmıştır. Ne zaman arkasından bir hançer yese de bunları unutup mazlumun her daim yanında yer almıştır” dedi.
Demiran son olarak, önümüzdeki yüz yılda Türkçülüğün yüzyılı olacağını söyledi.
Kaynak : Çorumgazetesi (Osman BİÇER)
Kaynak : www.hitittv.com
https://www.hitittv.net/haberprint/-mhp--turk-milliyetciginin-tek-temsilcisidir--13956.html