Seçim sonrası İmamoğlu'ndan ilk açıklama

Politika 24 Haziran 2019 06:18
Videoyu Aç Seçim sonrası İmamoğlu'ndan ilk açıklama
A
a

Millet İttifakı'nın CHP'den İstanbul adayı olan Ekrem İmamoğlu, seçim sonuçlarının belli olması sonrası önemli açıklamalar yaptı.


Seçim sonrası İmamoğlu'ndan ilk açıklama
 

İmamoğlu'nun açıklamaları şöyle:

Bugün 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi ve bu seçimin en önemli ifadesi de Türkiye'nin demokrasi sürecine katkısıydı. Ülkemiz ve İstanbul'umuza bugünkü seçimin neticeleri hayırlı olsun.

Sizinle uzunca bir metin paylaşacağım. Duygularımı aktarırken , İstanbullu hemşehrilerime, Türkiye'ye ve Türkiye adına birkaç cümle etmek adına kendimi sorumlu hissediyorum. Ama önce bugün yüz binlerce sandık başında görev yapan bütün yol arkadaşlarımıza, günün kahramanlarına, sandıklarda okullarda ilçe seçim kurullarında il seçim kurullarında hizmette bulunan tüm arkadaşlarıma minnet duygularımı belirtmek istiyorum, teşekkür ediyorum.

İmamoğlu: Net sonuçlar tutanaklarla olur

Hizmetleri güzel anı olarak hatırlayacaklar. Bugün elimizdeki seçim verileri süreci netleşmeye dönük oluştursa da net sonuçlar tutanaklar ile olur. Sandık görevlisi arkadaşlara kat görevlisi arkadaşlara bilişim sorumlularına sandık kurulu üyelerine ilçe seçim kurulundaki üye arkadaşlarıma sonuç netleşene kadar görevlerinin başında kalmalarını buradan rica ediyorum. Sandıklarınızın, tutanaklarınızın, birleştirme tutanakları netleşinceye kadar sandıkları terk etmeyin, rica ediyorum. Tarihi sorumluluk sürüyor.

Erdoğan'a: Uyum içinde çalışmaya hazırım

Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sesleniyorum, İstanbul'un acil sorunlarında merkezi ve yerel yönetimin uyumlu olarak çalışmasını sağlamanın önemi büyüktür. Konuştuğumuz şey 16 milyonun ihtiyacı, sizlerle uyum içerisinde çalışmaya hazırım. Mazbatamızı alıp göreve başlamamızın ardından yol haritamızı hazırlayarak ziyaret etme talebimi size iletiyorum. Vatandaş siyasi kavgalardan bıktı, hizmet ve çözüm bekliyorlar.



 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam