Erdoğan S-400 konusunda geri adım yok!

Asayiş haber 25 Haziran 2019 12:08
Videoyu Aç Erdoğan S-400 konusunda geri adım yok!
A
a

Ak Parti grup toplantısında konuşan Erdoğan, ''İstanbul halkının kararının başımızın üzerinde yeri vardır. 31 Mart'ın galibi ise Cumhur İttifakı'dır.'' dedi.

TBMM Grup toplantısında konuşma gerçekkleştiren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şu şekilde:

‘'Pazar günü yapılmış olan İBB Başkanlığı yenileme seçiminde şehrimizin ve ülkemizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Gayri resmi sonuçlara bakıldığında CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu'nu bir kez daha tebrik ediyorum.

İstanbul halkının verdiği kararın başımızın üstünde yeri var. Bizim için asıl önemli olan milli iradenin en sağlıklı şekilde olmasıdır. Son seçim, milli iradenin tecellisi ile ilgili tereddütleri ortadan kaldırması açısından başlı başına değerlidir. 31 Mart'ın galibi Cumhur İttifakı'dır. Bizim siyaset anlayışımızda millete küsmek, özellikle suçlamak asla yoktur. Kulağımızın üstüne yatmak gibi bir lüksümüz yok.

1 haftalık G-20 zirvesi için Japonya-Çin seyahatimiz var. S-400'ler inşallah önümüzdeki ay teslim almaya başlayacağız. S-400 konusunda geri adım atmayacağız.

Yunanistan Başbakanı ne derse desin bizim orada hakkımız var. Haklarımızı koruyacağız. Hem arama tarama gemilerimiz hem de sondaj gemilerimiz faaliyetlerini gösterecek. Doğu Akdeniz'de çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Konuyla ilgili Türkiye konuşur, Yunanistan'da konuşur, İngiltere dahi konuşur ancak Fransa sen konuşamazsın. Senin yetkin yok. Sular ile ilgili ilgi alanları içerisinde olanlar varsa onların söyleyecek bir şeyleri yine olabilir. Kıbrıs meselesine gelince burada 3 tane garantör ülke mevcut. Ancak bunlar konuşabilir.''

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam